Gogosari in otet


Această prezentare necesită JavaScript.

Gogosarii feliati in otet sunt usor de preparat si gustosi si sunt rezistenti pentru multa vreme fiind perfecti ca muraturi pentru iarna.

Timp de preparare : 3 ore

Complexitate: usoara

Ingrediente:

  • 10 kg gogosari
  • 250 g zahar
  • 1 l otet
  • radacini de hrean
  • frunze de telina
  • 2 pachete conservant

Mod de preparare:

  1. Spalati si feliati gogosarii in bucati medii apoi puneti-i intr-un vas incapator si adaugati zaharul si otetul peste ei.
  2. Lasati gogosarii in vas timp de 24 de ore pentru a-si lasa suc propriu.
  3. Puneti gogosarii in borcane apoi adaugati hrean si telina printre ei.
  4. Adaugati pachetelele de conservant in sucul ramas de la gogosari si turnati-l in borcane.

Menţiuni: Gogosarii feliati in otet se pot servi cu friptura sau pulpe la cuptor.

Spor!

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s