Mazare scazuta cu cotlet de porc


Aceasta reteta este usor de facut si se poate consuma cu carnaciori, costite, friptura, sau orice alta idee.😀

IMG_2043

Ingrediente:

  • Mazare
  • 1 ceapa
  • 1 foaie de dafin
  • piper, sare
  • 2 linguri de ulei
  • bulion
  • smantana
  • 1 lingura faina
  • funze de patrunjel
  • cotlet de porc

Preparare:

Se pune la fiert carnea (ori de care ar fi ea) cu sare, iar cand este fiarta, se scoate si se pune separat la prajit. In apa in care a fiert carnea, se pune mazarea la fiert, si ceapa calita separat in ulei. Se adauga foaia de dafin si piperul.

IMG_2033

Cand sunt fierte pe jumatate se adauga si bulionul. La final se amesteca faina cu smantana si se adauga treptat peste ele zeama de pe mazare; dupa care se incorporeaza peste mazare. Se mai da la foc un clocot, apoi se adauga frunze de patrunjel taiate marunt si se ia de pe foc.

IMG_2038

Se serveste cu cotlet-ul de porc prajit alaturat cu putina ceapa si usturoi.

Pofta buna!

IMG_2043

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s