File de pangasius cu garnitura de orez cu ciuperci


Această prezentare necesită JavaScript.

Ingrediente:

  • 1 ceapa mare
  • 400g  orez
  • 1 conserva ciuperci
  • 4 buc file pangasius
  • condimente (sare, piper, vegeta, rozmarin)
  • ulei

Compozitia:

Se pune pe foc o cratita incinsa cu putin ulei, in care se caleste ceapa taiata marunt. Apoi se adauga condimentele si 2 cani de apa. Spalati bine ciupercile si taiati-le bucati mici. Puneti-le in cratita impreuna cu orezul si dati cratita la cuptor la foc mediu. Amestecati din cand in cand. Daca orezul nu este fiert iar apa a scazut, mai puteti adauga apa cu sare. Cand orezul este fiert condimentati pestele cu sare, piper si rozmarin si puneti-l peste orez si da-ti din nou la cuptor. Gustati pestele peste 15 minute. Pestele trebuie sa fie mai mult fiert decat prajit.

Ca sa il ornati cum am facut eu, luati un bol sau o cana de supa si clatiti-o cu apa rece. Apoi puneti orez cat doriti in ea si apasati bine cu lingura sa fie uniform, apoi rasturnati pe o farfurie si loviti putin dosul canii.

Spor la treaba si pofta buna!

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s