File de pangasius cu garnitura de orez cu ciuperci


Această prezentare necesită JavaScript.

Ingrediente:

  • 1 ceapa mare
  • 400g  orez
  • 1 conserva ciuperci
  • 4 buc file pangasius
  • condimente (sare, piper, vegeta, rozmarin)
  • ulei

Compozitia:

Se pune pe foc o cratita incinsa cu putin ulei, in care se caleste ceapa taiata marunt. Apoi se adauga condimentele si 2 cani de apa. Spalati bine ciupercile si taiati-le bucati mici. Puneti-le in cratita impreuna cu orezul si dati cratita la cuptor la foc mediu. Amestecati din cand in cand. Daca orezul nu este fiert iar apa a scazut, mai puteti adauga apa cu sare. Cand orezul este fiert condimentati pestele cu sare, piper si rozmarin si puneti-l peste orez si da-ti din nou la cuptor. Gustati pestele peste 15 minute. Pestele trebuie sa fie mai mult fiert decat prajit.

Ca sa il ornati cum am facut eu, luati un bol sau o cana de supa si clatiti-o cu apa rece. Apoi puneti orez cat doriti in ea si apasati bine cu lingura sa fie uniform, apoi rasturnati pe o farfurie si loviti putin dosul canii.

Spor la treaba si pofta buna!

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s