Carnaciori in foietaj


Am vazut aceasta reteta la cumnata mea si mi-a placut de minune. Acum o fac foarte des, mai ales in situatiile cand am musafiri neanuntati😛, deoarece se face din semipreparate si este rapid, foarte foarte gustos si estetic.🙂

Carnaciori in foietaj

*Din aceste ingrediente ies 60 buc. Daca nu aveti nevoie de atat, se pot injumatatii ingredientele, iar din foietaj va ramane jumatate, dar se poate recongela.

Ingrediente:

– aluat de foietaj din comert (1 pachet)

– 30 carnaciori de bere

– seminte amestec ( in si susan)

– 50 gr cascaval

– 1 ou

Preparare:

Se dezgheata aluatul de foietaj ( eu prefer cel de Auchan, e bun si ieftin). Se taie  in doua pe lungime apoi  pe inaltime se taie felii subtiri de aproximativ 1, 5 cm.

Carnaciorii se taie in doua bucati pe lungime, si se infasoare oblic in feliile de foietaj.

Se aseaza in tava pe hartia de copt. Se bate oul spuma si se ung carnaciorii cu pensula pentru ca semintele sa se prinda de ei.

Carnaciori in foietaj

Se presara seminte peste, apoi se dau la cuptor.

Cand se scot, se presara cascaval razuit.

Se serveste in aceeasi zi!

*Daca planuiti sa nu le serviti in aceeasi zi, ar fi de preferat sa le pregatiti si sa le dati la frigider pana a-2-a zi si doar a-2-a zi sa fie date la cuptor, deoarece se vor inmuia, iar foietajul nu va mai fi la fel.

Carnaciori in foietaj  Carnaciori in foietaj

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s