Aperitive


Va scriu pe scurt cateva retete care le-am pregatit la aniversarea varstei de 2 ani a fiicei noastre Salome:

Ananas impodobit: e simplu de facut, doar infigi in el o gramade de scobitori si alternez cu chiftele, rosi chery, masline negre si verzi, poti sa mai folosesti struguri, si altele ce pot sa dea culoare. Apoi restul de platou il ornezi tot asa, eu am mai adaugat bucati de cascaval.🙂 Dureaza ceva pana il termini tot dar e foarte aspectos, si crede-ti-ma, ve-ti fura ochii celor poftiti la masa🙂

Salata de beof in cosulete din aluat de foetaj: salata cred ca sti-ti fiecare cum se prepara, daca nu aveti alaturat reteta ( Salata de beof),insa ce vreau sa va spun e cum am facut cosuletele. Am luat formele in care fac de obicei muffins, si un aluat de foetaj din comert, apoi am taiat aluatul tot cercuri cu un pahar mai mare si am umplut formele cu ele, apasand cu degetul pe margini pentru a lua forma incretita. Le-am dat la cuptor timp de aproximativ 15-20 minute, dupa care le-am scos, le-am lasat sa se raceasca si le-am umplut cu salata de beof, iar pentru ornat am folosit maioneza si rosie cherry🙂

Oua umplute soricei:  Reteta o aveti in link-ul alaturat ( Oua umplute ) , si ceea ce am adaugat este patrunjel fara frunze ca si codita, cuisoare pentru ochisori, si jumatati de felii subtiri de ridichi ca si urechiuse🙂

Aripioare crispy: Reteta o gasiti alaturat – Aripioare crispy

IMG_1741IMG_1751IMG_1738IMG_1749

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s