Cremvusti cu ou, forma inima


Acet mic dejun satios este o modalitate usoara de a-ti exprima dragostea fata de cei dragi si de ai surprinde🙂

Este usor de facut si rapid, si cu siguranta cu efect🙂

2014-03-07 09

Se ia cremvusti-ul si se taie in doua exact pe jumatate ( daca se taie gresit inima va sta intr-o parte :P). Nu se taie de tot, se lasa aproximativ 2 cm in partea de jos.

Se indoaie spre interior forma inima si se prinde cu scobitoare.

Se pune in tigaie incinsa cu putin ulei si se toarna oul in interior. Se toarna cu lingura treptat ulei peste el, apoi se goleste uleiul din inima spre exterior, inclinand tigaia, apoi din nou se pune peste ou, pana acesta se face la consistenta dorita (tare sau moale). Se toarta ulei si peste marginile cremvusti-ului, aceste din urma desfacandu-se putin si luand forma frumoasa de inima.🙂

Se scoate cu o spatula lata, iar dupa ce sa pus pe farfurie, se poate taia surplus-ul de ou ce a iesit de sub marginile cremvusti-ului.

Spor !

2014-03-07 09

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s