Gogosari in otet


This slideshow requires JavaScript.

Gogosarii feliati in otet sunt usor de preparat si gustosi si sunt rezistenti pentru multa vreme fiind perfecti ca muraturi pentru iarna.

Timp de preparare : 3 ore

Complexitate: usoara

Ingrediente:

  • 10 kg gogosari
  • 250 g zahar
  • 1 l otet
  • radacini de hrean
  • frunze de telina
  • 2 pachete conservant

Mod de preparare:

  1. Spalati si feliati gogosarii in bucati medii apoi puneti-i intr-un vas incapator si adaugati zaharul si otetul peste ei.
  2. Lasati gogosarii in vas timp de 24 de ore pentru a-si lasa suc propriu.
  3. Puneti gogosarii in borcane apoi adaugati hrean si telina printre ei.
  4. Adaugati pachetelele de conservant in sucul ramas de la gogosari si turnati-l in borcane.

Menţiuni: Gogosarii feliati in otet se pot servi cu friptura sau pulpe la cuptor.

Spor!

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s